Скъпи приятели,

 

На 16 март отвори врати за посещения и духовна работа книжен център Светъл път. По този повод получихме множество поздравления от България, Русия, Турция, Гърция. Ето какво пишат нашите приятели и съмишленици:

 

Йорданка Станева, Разград

Книжният център е чудесен! Да е честит на всички! Нека да бъде начало на нов по-висок етап в устрема на всеки от нас в разпространение на Посланията на Владиците, желая здраве на всички, умиротвиреност, Любов!

 

Нина, Горна Оряховица

От сърце пожелавам успехи в начинанията ви и нека книжен център "Светъл път" стане духовен център за привличане и обединение на много търсещи души в България. Клипът е прекрасен! Благодаря!

 

Виолета, Свищов

Поздравявам ви с откриването на Книжен център "Светъл път", приятели, и много се радвам, че в България вече има място, където да се работи и да се разпространява Учението на Възнесените Владици от Великото Бяло Братство - Йерархията на Светлината! 

...

Желая ви устременост и успех в благородното ви начинание! Светлина и Любов!

Виолета Христова - Свищов

 

Иванела, Гърция

Мили приятели,от сърце ви поздравявам за реализирането на тази прекрасна идея "Светъл път". Да се превърне в път към светлината за много търсещи души! Бъдете благословени приятели, Бог да благослови благородното ви дело!
   Иванела Иванова, Нафплио, Гърция
   Светлина и Любов!

 

Елена Ю.Илина, Новосибирск

Поздравявам ... цялата ви забележителна и задружна група с откриването на книжния център в София!!!!

Беше толкова радостно да видя вашия бял, сияещ от чистота и Светлина център в София, вашите усмивки.

Браво на вас!

С любов, Елена

 

Жана А.Новичева, Омск

От цялата си душа ви поздравявам с откриването на центъра!!! Видях филма на сайта! При вас е  много красиво и много светло!

Благодаря!

Жана

 

Юлия Зайцева, Краснодар

Поздравявам цялата ви група с откриването на центъра, това е толкова хубаво, толкова работа сте свършили, браво, веднага се вижда екипът! Желая ви успех в това добро дело, и още повече радостни открития!!!

Юлия, Краснодар

 

Ана Борисова, Новосибирск

Какъв прекрасен клип за откриването на книжния център, просълзих се.

Поздравявам всички от цялата си душа!

Просто вашият център е най-хубавото, от всичко, което съм виждала от всички последни наши проекти. Рядко съм изпитвала такъв възторг. Обстановката, атмосферата, важните нюанси (например, кресло за деца!!! никой не е помислил за това, нито в един център не е помислено за децата. А деца ще идват, те са по-близо до Владиците и те ще строят новия Свят. Ние трябва да им помагаме, да им създаваме условия). А най-ценното е, че във вашия проект се чувства единството, работата в екип.

Анна Борисова - Новосибирск

 

Несрин Хаджиоглу, Истанбул

От все сърце поздравявам всички светлоносци в България с откриването на книжният център в София! Нека този остров на Светлина се разрасне и да стане фокус на Нравственоста, Красотата и  Радостта.

С много Обич,

Несрин

 

Наталия Косова, Москва

Поздравявам всички приятели с това прекрасно събитие откриването на книжен център!!!  При вас е толкова красиво, просто необикновено! Колко сили, финанси и Любов са вложени в този Светъл Път!!! Браво на вас!!! Много е красиво!!!

Радваме се на вашите достижения като на свои!

Ние сме с вас!!!

Наташа

 

Сергей, Барнаул

В София е открит най-хубавият Сириус-Център, летвата за Сириус-Центровете постоянно се вдига. Ура!!!

 

 

 

На 19 март, събота, в книжния център бях проведени две мероприятия:

 

-         от 12:00ч. колективно прослушахме Розария Сърце и четохме Положение 15 от книгата Сутри от Древното Учение - Ускореният Път или Пътят на Посвещенията.

 

-         От 16:00ч. се проведе презентация на тема Водата като енергоинформационна матрица на живота

 

 

 

На 26 март, събота, от 10:30ч. предвиждаме колективно слушане на Розарий и четене на Положение 26 от книгата Сутри от Древното Учение.

Каним желаещите да се присъединят!

Мир, Светлина и Любов!

 

 

Можете да се свържете с нас като се обадите

на тел:  0884 007 724 или ни пишете на Е-мейл svetul_put@abv.bg