Скъпи приятели,

напомняме, че на 16 април от 12:00ч. в книжен център Светъл път в гр. София  ще се проведе среща със съмишленици от страната, към която ви каним да се присъедините. Желаещите да се включат в срещата, могат да заявят участието си на e-mail: svetul_put@abv.bg или да се обадят на тел. 0884/007-724.

 

 

 

Радваме се да ви съобщим, че в книжния център вече се предлага излязлата наскоро от печат трета книга от четиритомника "Слово на Мъдростта". В нея са включени Посланията, които Владиците на Мъдростта изпратиха чрез своя Посланик Т.Н.Микушина за времето от 20 ноември 2007 г. до 21 януари 2010 г. Книгата обединява в себе си съдържанието на издадените преди това книги "Слово на мъдростта - 5" и "Слово на мъдростта - 6".

 

 

 

На 9 април, събота, в центъра се проведе мероприятие, което включваше:

-  четене на статия по книгата Иисус;

-  беседа върху проченето в статията;

-  включване във вебинара Етика на християнството, воден от Елена Илина;

-  колективно слушане на Розарий на Иисус.

 

 

"Концепцията за Бога, който не живее в храмовете, а изпълва цялото обкръжаващо ни пространство, може да бъде разбрана от умовете на хората на дадения етап от еволюционното развитие. И в този хаос, който сега съществува в света, единственият регулатор и гарант за стабилност е вътрешният управител, съвестта на човека или Бог, който пребивава във всеки човек."

 Иисус, 27 юни 2013 г.

 

Мир, Светлина и Любов!

  

За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg