Скъпи приятели,

Радваме се да ви съобщим, че в Сириус-Центровете се организира нов курс вебинари на тема "Вебинари върху основата на Учението на Владиците на Мъдростта". Курсът ще започне през месец септември 2016 г. и ще продължи до месец май 2017 г. включително.  За слушатели са поканени всички желаещи.

Записване за вебинарите можете да направите в нашия книжен център до 10 май 2016 г., като ни посетите на място в центъра, чрез обаждане по телефона или като ни пишете по електронната поща. Необходимо е да посочите две имена и електронен адрес.

Слушателите на вебинарите заплащат годишна такса както следва: 

   -  за всички, които две години са били редовни слушали на вебинарите - 15 лв.

   -  за останалите и за новозаписалите се - 40 лв. Ако някой има желание да слуша вебинарите, но няма възможност да заплати тази такса, предлагаме да се свърже с нас по телефона или да ни пише на електронната поща, за да обсъдим други възможности.

Заплащането на годишната такса можете да направите по един от следните начини:

  -  на място в книжния център;

  -  чрез пощенски запис на адрес:

       гр.София 1113, кв. Изгрев, ул.Латинка №38

      Ива Росенова Теофилова

  -   в офис на Изипей. Необходимо е на касата да посочите клиентски номер 3946575960 или електронен адрес svetul_put@abv.bg 

За допълнителни въпроси - контакт по имейл или по телефона.

* * *

 29 и 30 април, 1 и 2 май ще бъдат почивни дни. На 3 май книжният център продължава да работи с установеното работно време от понеделник до петък, от 10:00 до 18:00 часа. Информация за мероприятието в събота, 7 май,  ще публикуваме допълнително.

Мир, Светлина и Любов!

  * * *

АЗ СЪМ Санат Кумара, дошъл отново. Както вече стана традиция, дойдох да ви дам послание, откриващо нов цикъл диктовки, които имаме намерение да дадем на хората на Земята.

Този път съм щастлив да ви съобщя, че сме готови да ви дадем послание от България страна, която за нас e не по-малко важна от Русия, доколкото именно тук се планира създаването на условия, необходими за бързото израстване на съзнанието на хората, живеещи в тази страна.

<>

Аз дойдох, за да ви напомня още веднъж за поетите от вас задължения преди  да се въплътите. Вие сте се подготвяли за мисията си в продължения на много въплъщения и в сегашното въплъщение сте придобили всички необходими умения и знания. Всичко, което ви пречи да изпълните поетите от вас задължения, е вашия суетен, непокорен човешки ум. Вашият плътски ум, който постоянно ви отклонява от Пътя, като измисля хиляди причини и милиони аргументи, когато в същото време гласът на сърцето продължава да ви изпраща нежни и тихи сигнали, призоваващи ви на Път, към върха, към осъществяване плановете на Братството.

 Затова още веднъж се замислете, доколко сте привързани към заобикалящия ви физически свят. И доколко е важно за вас да се вслушате в гласа на сърцето и да оставите суетата на света, за да осъществите  това, което е предназначено за тази планета. Вашата планета трябва да стане планета на развитото съзнание. Вибрациите на Земята трябва с времето да позволят идването във въплъщение на съществата, които вие сега наричате Възнесени Владици. Това са Учителите на човечеството и  много от вас сега са въплътени, за да се създадат на Земята условия, необходими за тяхното въплъщение. Помислете, каква важна задача стои пред вас. И опитайте да проследите момента, когато вашето съзнание започне да се плъзга надолу, като постепенно отхвърля Божествените образци и ги заменя с чисто човешки цели. Плътският ви ум започва да се активизира едновременно с приближаването на вашето съзнание към това да ни служите. Той е много хитър и вашето външно съзнание не може да не вземе под внимание неговите аргументи.  Затова изоставяте всичко, за да получите парче хляб и да утолите вашия физически глад, вместо да се грижите за духовната храна и за хляба насъщен, за който говори Исус.

 Не се стремете да мислите как да поддържате физическото си съществуване, мислете само как да изпълните Божествения план. Или вашата вяра е толкова малка, че не можете да допуснете, че Бог ще поеме върху себе си всички ваши грижи?

 Вие формирате новата реалност във вашето съзнание

Санат Кумара, 1 юли 2006 г.

 

 


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg