Скъпи приятели,

Книжен център "Светъл път" организира срещи със съмишленици на 4 и 5 юни(събота и неделя) 2016 г.

На 4 юни(събота) от 14:00 ч. ще бъде представена темата "Покаянието е ключът към осъществяването на мисията на Русия":

Покаянието е онзи ключ, който ще отвори вратата на новата възможност за Русия и за целия свят.


И именно след като народът на Русия в лицето на своите най-добри синове и дъщери бъде в състояние да се покае в сърцето си, ще се разкрие невиждана Божествена възможност за тази страна. Много скоро вие ще станете свидетели на огромен взрив на духовността в Русия. И за вас няма да има значение в кой храм се молите и в кой храм се кланяте.  Защото в съзнанието си вие се издигате до този Божествен връх, от който не се виждат предишните противоречия между различните вярвания и религии. Сърцата ви ще се изпълнят с такава Господня благодат, че ще престанете да изпитвате каквито и да е негативни реакции по отношение на ближните, които не са като вас.

 

Множество пророци, светии от различни времена и народи са говорили за бъдещата особена мисия на Русия да бъде духовен водач на света. И мисията й се състои в това да покаже друг път за развитие на цивилизацията, а именно духовния. Да създаде условия, в които да се развива новото ниво на съзнание, да се обединяват хората, да се култивира веротърпимост.

 

Трябва да ви кажа, че бъдещето на Русия не е свързано с привързаността към определена вяра, а с верска търпимост към всяко истинско проявление на поклонението пред Бога. Аз не говоря за проявите на верска нетърпимост, които съществуваха в миналото. Аз говоря за ново ниво на съзнанието, което ще побере в себе си Божествеността и ще изглади всички противоречия, които лукавият човешки ум преднамерено е изострял през последните хилядолетия.

 

Но за да се осъществи тази мисия, първо е необходимо прочистване, покаяние, признаване на грешките от миналото.

 

Само след покаянието е възможно духовното обединение и само след духовното си обединение Русия ще може да осъществи на физически план онези образци на духовно творчество на най-добрите представители на човечеството, които вече са създадени на финия план и са готови за проявление.

 

В темата се представя възхитителната духовна сила на Император Николай II Романов и Царското семейство, тяхната велика и чиста любов, мъдрото им държавно управление, построено върху Божествените закони, показват се изключителното им самообладание и дисциплина.

На нас ни се предлага изкривена историята за Царското семейство и управлението на Цар Николай II, като се разпространява утвърдената вече манипулация, че е бил бездарен управник. Истината е тъкмо противоположна, под управлението на Император Николай II Русия е стигнала най-високата си точка на разцвет във всички сфери на дейност -  икономика, военно дело, наука, култура. Продължавайки да живеем в рамките на заблудите по този въпрос, ние неволно ставаме съпричастни към разпространяващите се неистини.  Затова, нека да разберем и разпространим истината за Царското семейство, с което да се приобщим към хората, осъзнаващи тази огромна грешка на Русия и да станем съпричастни към Покаянието, за което Владиците призовават и което ще отключи вратата към осъществяването мисията на Русия, а от там и възможността за промяна в целия свят.

 

(Цитатите в текста са взети от Розарий Духовната мисия на Русия - http://www.sirius1-bg.net/sirius/rozarii/duhmisrus.html).

 

 

 

 Молим участницте в срещата на 4 юни да носят със себе си нещо за писане - тетрадка и химикалка.

 

На 5 юни(неделя) от 10:00ч. ще се проведе среща между съмишленици,  които активно разпространяват книгите по Учението на Владиците на Мъдростта, дадено чрез Посланика Татяна Николаевна Микушина. Всички желаещи да се присъединят към работата ни по активното разпространение са добре дошли. Ще се проведе практикум, ще се обсъждат текущи въпроси, ще завършим с духовна работа. Срещата се предвижда да приключи към 14:00 ч.
 

Всички желаещи да присъстват, молим, нека да заявят участието си, като пишат на адреса на книжния център или се обадят по телефона най-късно до 03 юни.

За тези, които не са от София организираме нощувка. Цената е 25 лв. на човек без закуска. Хотелът, който сме ангажирали (Медик адрес: ул. Хан Пресиян 2) се намира в центъра на София, в близост до метро станция НДК. Повече информация за хотела можете да намерите на този линк

Книжен център "Светъл Път" се намира между Руското и Немското посолство, на 5 минути пеша от метростанция "Жолио Кюри." Пътуващите с метро от  ЖП или Централна автогара трябва да слязат на метростанция "Сердика". Там се прави връзка за метростанция "Жолио Кюри" по линията "Обеля - Младост" (червения лъч).

 

 За повече информация се свържете с нас на посочените емейл и телефон.

 

Мир, Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg