Скъпи приятели,

На 2 юли в книжния център се проведе обичайната съботна среща между съмишленици и приятели, посветена на духовна работа и беседи. Предлагаме ви отзив на нашата съмишленичка М. Атанасова

"Отново в книжен център "Светъл път".

Отново обгърнати от светлина, хармония и красота и в най-дребния детайл.

Лъчезарят ликовете на Владиците на Мъдростта.

В тази благотворна  атмосфера на 02.07.2016г. се състоя поредната сбирка за духовна работа на желаещите да изучават Посланията на Владиците на Великото Бяло Братство, получени чрез Посланика Т.Н.Микушина.

Запознахме се и разисквахме върху положение 16 - Реинкарнация - от книгата Сутри от Древното Учение. Въпросите за вечния живот и безсмъртието са винаги особено вълнуващи. Споделихме виждания за важността на постоянната  работа за освобождаване на сърцето и ума от суетата на ежедневието.  Обгърнати от по-висши вибрации съпреживяхме филма, създаден по Посланието на Елохим Циклопей на  прекрасен музикален фон. Последвалият запис на Розария на Конфуций "Трябва да дадем възможност на Бог да се проявява чрез нас", беше естествено продължение на духовното осмисляне на темата за реинкарнацията. Дълбоките прозрения за смисъла на човешкия живот на този велик китайски философ, поднесени от първо лице, наистина силно докосват.

 Благодаря от сърце на организаторите.  

М. Атанасова

 

 

 След потапянето във високите енергии на Владиците, практикувахме карма йога - трудихме се заедно и приложихме на дело съвместните си усилия в полза на общото добро.

 

 

 

По график следващите две срещи за месеца ще се проведат на 16-ти и 30-ти юли.

 

На 14-ти юли (четвъртък) от 19:30 ви каним за съвместно участие във вебинара, изготвен по наскоро излязлата от печат книга Император Николай II. Крестный Путь.

Водещ: Елена Юриевна Илина.

 

 

Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg