末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Здравейте приятели!

Радваме се да споделим с вас, че изтичащият месец август, също както юли, премина под знака на сътрудничеството и вдъхновената работа.

Излезе от печат дългоочакваният четвърти том на книгата "Слово на Мъдростта", с което поредицата доби своята цялост. В него са включени Посланията на Владиците от 1 юни 2010 г. до 21 юни 2016 г.

В периода 8 - 19 август се проведе акция по разпространението на книгите на Татяна Микушина в търговската мрежа. Обхванаха се градовете Стара Загора, Ямбол, Бургас, Поморие, Сливен, Велико Търново.

  Книгите вече са достъпни в:

- книжарници "Станца" и "Божич", гр. Бургас;

- книжарници "Здравец", гр. Ямбол;

- както и преди, продължават да се попълват заглавията в бургаската книжарница "Нова Епоха".

Книгите с Учението на Владиците си проправиха път и до регионална библиотека "Априлов - Палаузов", гр. Габрово, където освен за покупка на рецепция, могат да бъдат намерени и в кампанията "Буккросинг", също организирана от самата библиотека и находяща се на нейната територия.

За разпространението на книгите в приятелски кръгове, активно работи и групата съмишленици от град Разград.

Книжен център "Светъл път" в рамките на месеца беше домакин на две срещи, за първата от които разказахме в бюлетина от 15 август. На 23-ти, спонтанно се проведе съвместно участие в милостта на 23-то число. По-късно вечерта, както беше обявено на сайта, заедно взехме участие в 33-дневното Бдение за Русия.

Занапред срещите за провеждане на духовна работа в центъра на 23-то число, ще станат регулярни. Повече информация ще се публикува допълнително на сайта.

 

Всички реализирани възможности се осъществиха благодарение на съвместната работа и устремеността на последователите на Учението от Стара Загора, Габрово, Бургас, Разград, София, които обединиха своите усилия в полза на Общото Добро.

Сърдечни благодарности и на всички любящи сърца на територията на България, а също и зад граница, които неуморно подкрепят делото със своите молитви, със своите чисти помисли и пожелания. Ние сме заедно, ние сме единни!

На първо място обаче, благоговеем трепетно пред неоценимия труд на Посланика и пред милостта и опеката на Небесата, които са с нас във всяка крачка по Пътя. 

          

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg