末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Здравейте приятели!

Предлагаме ви да се запознаете с едно сърдечно писмо от наша съмишленичка от Русия, изпълнено с много вяра, надежда, любов и благодарност.

 

   Приятели, съратници, съмишленици от България, искам от цялото си сърце да ви благодаря за вашата молитвена помощ за Русия! С Божията помощ от небесата и с общи усилия, ние успяхме да измолим мирен август, в който имаше две затъмнения. Според прогнозите на Павел Глоба вариантите за благополучен изход са били изключително малко. Разбира се, нещата още не са приключили, но така или иначе месец август мина без сътресения и катаклизми, а това вече е резултат!!!
      Обичам ви, далечни и толкова близки приятели! Благодаря ви за това, че независимо от условията намирахте в себе си сили и време да се присъедините към Бдението! Жалко, че Италия пострада, но такава е била Божията воля! Изпращам Любов на всички приятели, които са участвали в Бдението и продължават да оказват своята молитвена помощ! Благодарение на подобни примери можем за пореден път да се убедим, че всичко може да се промени с Божията помощ.

Светлина и Любов! Наталия Косова

 

                                       

          

 

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg