末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Скъпи приятели,

с радост и въодушевление споделяме с вас една чудесна история на личен опит при разпространението на книгите с Учението в град Стара Загора.

  

Вършейки разни задължения из града, в който живея, в момента нещо ме подтикваше вместо наляво да тръгна надясно. Казах си, че нямам работа натам, но импулсът беше изключително силен и реших да се доверя на усещането си. В момента, в който поех правилната посока се сетих, че преди да изляза от вкъщи взех някои от книгите с Учението. Едната беше Съкровища на Божествената Мъдрост, другата Всичко е Бог с диктовки на Господ Шива, както и детската книжка Полети с Елела.

От известно време бях решила да оставя от Съкровищата и от Полети с Елела в къщичката за книги, която скоро поставиха в градската градина. Казах си, че затова е трябвало да поема "надясно" и оставих книжките, молейки се да стигнат там, за където са предназначени, след което продължих със задачите си.

 

 

 

 След по-малко от час отново "се озовах" до градината и сметнах, че може би не съм постъпила правилно като съм оставила книжките, и реших да ги взема. Но, минавайки край къщичката, забелязах, че ТЯХ ГИ НЯМАШЕ!!! Каква радост!!! Книжките наистина ги нямаше и аз продължих напред...

След около 20 мин. отново минах през градината - знаех, че трябва да оставя и другите книги. Пред къщичката имаше момиченце на около 12-13 год., което искаше да си вземе книжка, но там нямаше такава - предния път в къщичката също нямаше никакви книги. Пристъпих към мястото и, отваряйки вратата на къщичката видях, че в нея имаше едно жълто цвете...

Бе за мен...

Знак на БЛАГОДАРНОСТ за книгата Съкровища на Божествената Мъдрост, цялото ми същество ликуваше - книжката бе стигнала до правилния човек, наистина бе стигнала там, за където бе предназначена!!!

Благодарих на Бог и оставих другите две книги. След около 30 мин. реших да се върна, за да ги взема, понеже ставаше късно, а не исках да остават навън през нощта.

ИЗНЕНАДА!!!

И тези книжки ги нямаше! Сърцето ми се преизпълни с Радост и ме обзе състояние на Благоговение пред Бог и пред Неговата безкрайна Любов!!!

 Пожелавам на всички СВЕТЛОНОСЦИ  ВИНАГИ да оставят БОГ да действа чрез тях!!!

Нека бъдем ръцете и краката, които са нужни!!!

 

 С много Любов към Вашите Души,

  Таня, Стара Загора

 


          

 

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg