末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Скъпи приятели!

На традиционната седмична среща, посветена на съвместна духовна работа, този път беседвахме върху Положение 21 от книгата "Сутри от Древното Учение" Пътят на жертвата. Саможертвеност, самоотричане, себеотдаване, служение. По-късно през деня се включихме в неделната интeрнет транслация на Розария на Надеждата. За разлика от предишните срещи обаче, решихме тази седмица да проведем духовните си практики на открито в планината. Предлагаме на вашето внимание кратък разказ на нашата съмишленичка Мери за нейните впечатления и преживявания от срещата.

 

Идеята да проведем неделната среща сред природата ни отведе в полите на Витоша.

Вдъхновени от очакваните приятни мигове, поехме по пътеката, която ни водеше все по-нагоре и нагоре, където тишината и хармонията на планината бяха все по-силно осезаеми.

            

След около два часа открихме "нашата полянка". Сляхме се в едно с величието на природата. Усещахме само лекия полъх на вятъра и жуженето на насекомите. Нашите мисли и чувства бяха в хармония със Звуците на планината. Нямаше нужда от много думи, защото сърцата ни говореха сами.

В тази обстановка словата на Татяна Микушина се вливаха директно в душите ни и ни изпълваха със светлина. Обединяваше ни чувство на единство и спокойствие. Всеки общуваше с природата и се прекланяше пред нейното величие и съвършенство.

Часовете отлетяха неусетно. Бяхме щастливи като децата, усмихнати и пълни с енергия.

            

           Обещахме си да има повече такива срещи. Благодаря на всички, които отделиха от своето време, за да споделим тези незабравими часове.

Мери

 

 

 

 

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg