末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Отзиви на български участници в

33-дневното Бдение за Русия

 

Здравейте приятели, съмишленици и сътворци!

Бързам да споделя чувствата си и усещанията си след завършването на 33 дневното бдение за Русия.

Поздравявам всички, които започнаха, устояха и завършиха Бдението! Поздравявам и всички, които участваха в него! Всеки даде част от себе си, от сърце и душа и изпълни Волята на Бога, а имено - подкрепи Русия.

Както казват Учителите ,,..само постоянство и устременост ще ни изведе от ситуацията, в която се намираме.

Искам да споделя усещането за Триумф, Тържественост, което ме обхвана след бдението. Дай Боже повече такива мигове в съвместния ни живот и занапред! Моята лична молитва преди бдението беше към Бога в сърцата на руските хора. Аз се молех енергията от молитвата ми да послужи за това Бог да се пробуди в сърцата на хората в Русия и да ги извиси до това състояние на съзнанието, в което те ще изпълнят мисията си пред Него и човечеството. И сега завършвам с това пожелание: Да възкръсне Бог в сърцето на Русия и да поведе и изведе човечеството от мрака към Светлина!

Амин така да бъде! Ом.

Нина, Бургас

 

Определено ми е трудно да преценя въздействието на организираното бдение от 15 август до 16 септември 2016 година върху бъдещето на Русия, изпълнението на нейната мисия, което беше основната му цел, но с всеки изминал ден след завършването му разбирам и оценявам благотворното му въздействие, за израстването на всички ни индивидуално, които участвахме в него. Нямам предвид правото на индивидуална молитва макар, че и това беше неоценима възможност.

Благодарната съм, че бдението даде още един ШАНС на всички и на мен участвайки, да дадем нещо макар и малко от себе си за идването на новия живот. Не всички имаме изявени способности или възможности, които да използваме за изпълнение плановете на Възнесените Владици, като например да превеждаме посланията, да участваме с финансови средства и т.н, но да се молим можем всички. Разбира се и за това се иска старание и усилия и с времето се надявам да ставаме по-добри и по-полезни.

Преди започването на бдението нито за миг не си зададох въпроса защо ще бъде само за Русия. Достатъчно ми беше, че то се организира от посланика на Великото Бяло Братство. А сега освен всичко съм убедена, че направихме още една стъпка към единството на всички народи. Всяка вечер, 33 вечери, половин час, представители на различни народи имахме една молитва, единен устрем, една цел, една надежда! Ами това е върховно! Всичко, което правим ни променя.

След бдението сигурно сме станали по-съпричастни, по-единни. Мисля, че при всяко такова бдение ще е добре и да се опитваме да почувстваме това единство.

Освен това смятам, че участниците са много повече отколкото регистрираните, защото познавам хора, които нямат интернет връзки и в часа на бдението участват като четат призива и Розариите.

С Вяра, че бдението е постигнало целите си и че ще ставаме все по-единни!

Й. С.
 

 За първи път участвам в Молитвено Бдение.

Транслациите бяха невероятни за мен. Още когато започвах да слушам музиката в началото, започваха да се повишават вибрациите ми. А, когато започваха Розариите, вибрациите ми ставаха още по-силни, всичките ми клетки започваха да пулсират. Транслациите бяха много мощни за мен. След като завършваха и продължавах да слушам музиката, сърцето ми се изпълваше с невероятна любов и блаженство и имах чувството, че душата ми ще литне нагоре.

Емилия, Горна Оряховица

 

Безкрайно съм благодарна за Божествената Милост да имам възможността да се включа в това Бдение. Включването в потока се случваше още по време на видео материалите за настройване на съзнанието.

Бе вълшебно

При мен всяка една ситуация бе различна. Чувствата, които изпълваха моето същество също бяха различни. Имаше вечери, когато плачех необяснимо за външното ми съзнание, и имаше такива, в които преливах от любов, нежност и тихо благоговение.
Най-странно за мен бе включването в последната транслация. Розарий Мистичния момент е един от най-любимите ми Розарии. Очаквах с трепет и вълнение да настъпи точният час за започването му.

След като приключи почувствах огромна умора. Запитах се защо, дали не успях да се настроя добре преди началото.

Не разбирах

Само след няколко минути си спомних, че при предходното 24-часово Бдение, след последния Розарий се чувствах все едно съм извършила тежък физически труд.

След това се успокоих, а на следващия ден гледах видеото Бдение. Расчистить путь для Чуда!.

Е, да, усещането след края на последното видео бе точно сякаш след копаене с лопата.

Вярвам, че с това Молитвено Бдение сме успели да разчистим пътя за осъществяването на духовната мисия на Русия.                                                                      

С Благодарност и Любов към Владиците,
Татяна Николаевна и към всички участници,
Таня, Стара Загорa

               

       Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg