末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Приятели и съмишленици,


        през месеците септември и октомври отделихме повече време за съвместни срещи и контакти. Споделихме с вас някои отзиви и опит при разпространението на книгите
.


       На 30 септември, 1 и 2 октомври 2016 г., в гр. Трявна се проведе среща на активисти и съмишленици на Сириус от страната. Целта на срещата беше да се съберем заедно и да общуваме сред природата. Подготвяхме си сами храната, през деня си организирахме излети в планината, а вечерите заедно слушахме Розарии. На 1 октомври, сред природата, участвахме съвместно във вебинара Признание Учения и Посланника. Сред слушателите нямаше такъв, който да остана равнодушен към темата. Душите на всички се вълнуваха и след края на лекцията, потеглихме по обратния път през гората умислени и задълбочени в ситуацията. Вечерта отделихме време, да поговорим за свършената досега работа по разпространението на книгите на Татяна Микушина и предстоящите задачи. Предлагаме кратък видеоматериал от срещата.

 

Радваме се да ви съобщим още, че книгите на Татяна Микушина вече са на разположение на читателите на регионална библиотека Боян Пенев, Разград и регионална библиотека "Стилиян Чилингиров", гр. Шумен.

Отскоро те са налични и в кафе-книжарница Доброта, град Пловдив.

 

Срещи в книжен център Светъл път

       На 8 октомври, в книжния център се проведе съвместно участие във вебинара Тайните на музиката, на който присъстваха хора от София и страната. Интересно беше, че и на следващите срещи, темата за музиката продължаваше да ни вълнува. Постъпиха предложения да се изготвят информационни брошури, базирани на сборника Тайните на музиката и да се раздават в някои учебни заведения.

       Интересът ни обаче не се изчерпа с вебинара за музиката. На следващата събота, 15 октомври, имахме радостта да чуем лекция на тема "Знание о Сущем". Лекцията изнесе Жанна Новичева, която успя да грабне вниманието на всички.

        Последвалата среща на 22 октомври, на която беседвахме върху 24 Положение и слушахме заключителните слова на Татяна Николаевна към книгата Сутри от Древното Учение, само затвърди приятните впечатления от съвместните ни събирания. Разбира се, започнахме срещата си с настройка на нотата на Любовта към Учителите, към Татяна Николаевна. Разговаряхме за все по-голямата тънкост, която е необходимо да постига човек, в различаването на Истината от илюзията както извън себе си, така и вътре в себе си. Диктовката на Господ Сурия от 21 юни 2009 г. ни помогна да се задълбочим в темата. Освен това, неговите финални думи ни подтикнаха да поговорим накратко, но много сериозно за важността на предстоящото 24 часово Бдение
.
Завършихме работата си като прослушахме Розарий Различаване.

        На 23 октомври, по време на 24 часовото молитвено Бдение за мир в целия свят, се събрахме отново, за да се помолим заедно в 13:00 ч. и 14:00 ч. В първия Розарий взехме участие 6 човека, като сред присъстващите имаше и човек, който за първи път участва в Бдение. Обаче устремът му да даде своя молитвен принос, както и отговорното му отношение към молитвената служба бяха силни. Предварително се бе запознал с препоръките и наставленията как да се участва качествено в Бдение.

       На 29 октомври се събрахме, за да чуем лекцията на Олга А. Иванова Книгата на Татяна Микушина Доброто и Злото ключ към учението на Владиците на Мъдростта. Темата на проведения вебинар съвсем точно съвпадна с проведената на следващия ден среща, посветена на Санат Кумара и неговата велика саможертва в името на еволюциите на планетата Земя. Всеки от присъстващите на тази среща изживя по своему два незабравими часа и отнесе частичка от любовта на Великия Гуру в сърцето си. Наистина, най-фините изживявания не могат да бъдат описани с думи.


 

 

Слайдов филм по Посланието на Заратустра от 27 декември 2012 г.

"Вие трябва да бъдете проникнати от благоговение пред Великата жертва, която Санат Кумара принесе за вашите животопотоци".

     

Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg