末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Книгата "Розарии на Майка Мария"

на български език

 

 

Скъпи приятели!

Тази година светлият празник на 8-ми декември, освен съкровени и тихи радостни мигове, преживени в нашите сърца заедно с Майка Мария, ни донесе още един прекрасен подарък.

Излезе от печат книгата "Розарии на Майка Мария" на български език.

В нея е включен един голям и четиринадесет кратки Розария. Всеки от Розариите е специален. Майка Мария се обръща към нас, утешава ни в жизнените ни трудности, дава ни напътствия за добри дела. По време на четенето на Розарий може да се почувстват необикновени енергии на Любов, Нежност, Милосърдие и Състрадание, които ни изпраща Майка Мария.

 

"Аз ще дойда лично при всеки от вас, който поеме задължението да чете моите Розарии ежедневно и ще ви дам роза от моя букет, като знак на моята Любов към вас.

И това още не е всичко, възлюбени мои. Аз моля да четете моите Розарии с чувството на най-висша Любов, която можете да изпитвате към вашата планета, към всички живи същества, населяващи тази планета. И ви моля, преди да започнете четенето на Розария, да влезете в своето сърце. Почувствайте топлината във вашето сърце. Помислете за мен."

Майка Мария, 26 март 2005 г.

 

формат 125х175, меки корици,

200 стр., чернобели илюстрации.

Корична цена 8лв.
 

 

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg