末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

Приятели и съмишленици!

 

Радостните вести през месец ноември дойдоха от град Пловдив, където, в народна библиотека "Иван Вазов" бяха приети всички книги на Татяна Микушина, издадени на български език.

Осъществи се и ново сътрудничество с книжарница "Дики", на ул."Пенчо Славейков" 25, където също предлагат всички заглавия.

 

Що се отнася до месец декември, то той бе наситен с вътрешни премеждия, спадове и възходи, много колективизъм и споделени отговорности. Преди всичко обаче беше наситен с духовна работа както индивидуална, върху своите собствени недостатъци, така и съвместна, по отдаване на нашата енергия и любов на Възнесените Владици и Бог.

        Вебинарът ォЧас Милости Матери Марииサ, който се проведе на 3 декември, даде силен импулс за молитва, и насочност на духовната работа за всички посетители на центъра. Последвалата на 4-ти декември среща, отново посветена на Майка Мария, включваше духовна работа с прекрасните филми за Пресветата Дева, с които разполагаме в канала Сириус, материала за нейния земен живот, Диктовки, Розарии. Завършихме тази среща, която беше естествено допълнение и продължение към проведения предния ден вебинар, с колективно включване в неделната интернет транслация.         С тази подготовка, пристъпихме към провеждане на Часа на Милостта на 8-ми декември отново заедно, в книжния център. За първи път участвахме в голямата Милост съвместно и не знаехме какво да очакваме. Неусетно обаче потънахме в чудодйните песни и музиката, посветена на Майка Мария. Всеки успя да се уедини в сърцето си и специалният ден премина под знака на благословено общуване с Божията Майка.

        Това обаче не беше единственият подарък. Ден по-рано, директно от печатницата в град Варна, в центъра пристигна дългоочакваната книга Розарии на Майка Мария на български език. Книгата наистина предизвика голяма радост у всички.

 

    


        Тъй като времето в края на годината е особено - изисква напрягане на духовните мускули и усилена духовна практика, решихме да проведем още една среща, която посветихме на Възлюбения Иисус. На 18-ти декември се събрахме отново, за да отдадем тихо почитание на Великия Учител. Всичко беше съвсем непретенциозно, простичко, но чисто и светло. Хората донесоха цветя, за да отдадат почит, но най-вече донесоха любовта и благодарността на своите сърца. Отново четохме Диктовки, гледахме филмите, съставени по Посланията на Учителя, чухме Розария на Майка Мария, в който тя говори за Мисията на Иисус, и накрая завършихме със съвместно включване в неделната интернет-транслация на Розарий Сърце. Осмеляваме се да отбележим, че тази, последна за годината среща се оказа кулминацията на провежданите ни досега в центъра срещи.

  

"Иисус: Аз искам да помогна на всеки от вас".

     

Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg