末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

През месец януари в книжния център проведохме презентацията Как да съхраним любовта и хармонията в семейството. Исторически пример на семейство Романови, съставена изцяло по вебинара на тази тема. Това беше полезно, защото дойдоха хора, които по-рано, на самия вебинар, не бяха успели да присъстват. Презентацията бе възприета добре и това ни окуражи да я представим пред по-широк кръг хора.


         На 9 февруари, представихме темата в общинската галерия на малкия крайдунавски град Лом. Сред посетителите - повече от 40 човека - присъстваха предимно педагози от различни детски градини в града. Очаквахме да видим повече млади хора, но пък за сметка на това и малкото, които присъстваха, бяха искрено впечатлени от достойния пример на царското семейство. Почти нямаше човек, който да не се затрогна и развълнува. Хората бяха провокирани да се замислят за истинските семейни ценности и дори няколко дни по-късно споделяха, че продължават да мислят за това така благородно и възвишено семейство.

 


         Събитието бе отразено в местния вестник и се радваме, че редакторите приеха нашето предложение публикацията да бъде построена върху част от представения материал. По този начин дори и тези жители на града, които не посетиха мероприятието, са имали възможност да се запознаят с естеството на темата.


        Друга добра вест е, че пуснахме в действие обновения и подобрен сайт Сириус на български език, който ще продължаваме да допълваме с преведени материали.


          Продължаваме да попълваме и ютуб канала Сириус на български език с дублирани и субтитрирани видеo материали, а също така се готвим за предстоящия пролетно-летен сезон на книжни изложения и фестивали.
 

Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg