末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末末

 

"Тайните на музиката"

и

"За Любовта и сексуалната енергия"

вече и на български език

 

 

Скъпи приятели!

Бихме искали да споделим с вас радостта си от това, че като плод на съвместни усилия, през месец юли излязоха от печат книгите "За Любовта и сексуалната енергия" и "Тайните на музиката" на български език.

 

 

"За Любовта и сексуалната енергия" разказва за най-възвишеното чувство на Любов Божествената Любов. В книгата също така са представени забравените древни знания за използването на сексуалната енергия, при чието следване Вие ще можете да съхраните собственото си здраве, здравето на семейството си, а също да способствате за процъфтяването и благополучието на вашия род. Книгата е предназначена за най-широк кръг читатели.


формат 125х174, меки корици,
120 стр., черно-бели илюстрации.

 

 

 

Целият ни живот е пропит със звуци, с музика. Качеството на музиката е много важен фактор, от който пряко зависи по-нататъшният ход на еволюцията. Но какво е качеството на музиката, която непрекъснато съпровожда живота ни в магазините, кафенетата, от екраните на телевизорите, от радиоприемниците?

Музиката може да изцелява, а може и, буквално, да унищожава. Сборникът надниква в тайните на музиката. Когато имаме познания за въздействието на музиката върху нас и околния ни свят, можем осъзнато да използваме тези познания и реално да променяме нашия живот!


формат 125х174, меки корици,
112 стр., черно-бели илюстрации
 

 

 

     Светлина и Любов!


За контакти:

тел:  0884 007 724

Е-мейл: svetul_put@abv.bg